måndag 22 oktober 2007

Premiär för nya Barometern.se


Vi är ett litet kärngäng som har jobbat dag och natt de sista veckorna för att hinna få ut Barometern.se och Oskarshamnstidningen.se till läsare och annonsörer på utsatt datum. Det blir som vanligt väldigt intensivt mot slutet i ett projekt. Hela lördagen inklusive kvällen ägnades åt att lösa ett allvarligt problem som hindrade oss från att administrera våra menyer. Bara centimeter från mållinjen på söndagskvällen körde vi åter huvudet stenhårt i väggen när bilderna på sajten plötsligt bara försvann. Tillsammans med tekniker från Escenic redde vi ut även den stormen.

Nu är vi äntligen ut. Känns nästan lite overkligt att skriva det. Vi är medvetna om att sajten dras med en del barnsjukdomar. Däremot kan jag lova att hela gänget bakom sajten gör sitt yttersta för att så snabbt om möjligt rätta eventuella problem. En och annan funktion har vi också fått avvakta med eftersom tiden helt enkelt inte räckt till.
När jag i natt tog mig hemåt kändes reklamskyltarna som just nu tapetserar halva Kalmar väldigt träffande. Mer kommer, så att säga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Svettigt förstår jag, men det hör till :)

Anonym sa...

Grattis! Snyggt jobbat!
Det här är ett grymt lyft jämfört med den gamla sajten. Det ska bli spännande att bekanta sig lite mer med nya barometern.se! Som sagt, första intrycket är mycket gott! Ni har knappast slitit i onödan ...

Magnus Ericsson sa...

Vad kul att ni har kommit igång! Sidan känns snygg och fräsch. Vi på hd.se skulle också behöva ett ansiktslyft!
//Magnus