torsdag 29 november 2007

Hejsan nya BLT.se

För några veckor sedan flyttade Blekinge Läns Tidning till nya och moderna lokaler i Karlskrona. I dag flyttar BLT.se in i en toppmoderna webbplattform tillsammans med sina systrar Borås Tidning, Barometern-OT och Smålandsposten. BLT.se är Gota Medias fjärde och sajtlansering på två månader. Vi skruvar fortfarande en del på tekniken och jobbar intensivt med innehållet, men ta gärna en sväng in på sajten redan nu.

6 kommentarer:

Magnus & Agnes sa...

Varför i h-e vill Gota Media ändra storleken på min webbläsare när jag klickar på länken? Acceptera att jag har en skärm större än 1055 x 800 och har mer än en flik i samma fönster för bövelen...

Fredrik Nygren sa...

Om det var ett försök till konstruktiv kritik, så förstår jag den inte. Jag tvingar ingen att ändra fönsterstorlek med min länkar.
Tack för att du läser Networkers.se.

Anonym sa...

Nej, inte du - Gota Media är det som ändrar skärmstorleken (skrev jag ju). Men jag gissar att du med tanke på vad du skriver i inlägget

1) är utvecklare, eller åtminstone tekniskt bevandrad och kunnig inom HTML
2) har någon koppling till BLT och därmed Gota Media

och därmed har du åtminstone någon form av kontaktväg till den som tyckte att window.resizeTo var en bra funktion att lägga i onload på bodytagen. Framför jag mitt missnöje direkt till Gota Media kommer mailet i bästa fall att hamna hos någon kundtjänst som inte vet vad jag pratar om, och som kanske kanske skickar det vidare till "IT" som tycker att det där ser väl bra ut, här behöver inte ändras.

Så, inget personligt påhopp alltså (såvida du inte ligger bakom gotamedia.se förstås), utan bara ett sätt framföra synpunkter till någon som vet vad jag pratar om. :-)

Fredrik Nygren sa...

Synd att du inte skrev gotamedia.se direkt, då hade jag kunnat vidarebefordra informationen till berörd person.
Jag är alltså inte inblandad i den sajten. Men jag håller med dig. Tvångsåtgärder är sällan bra.

karlafg sa...

Man kan sätta en man på månen, men att få en webläsare att visa pratminus (alt+0150) framför citat verkar vara helt omöjligt. Nu blev det citattecken. I Edrum så blir pratminus ibland "?" och ibland "-", beroende på vilka rutor man klistrar in texten i ... Ja, jisses...

Psst... HTML-koden är: — eller —

Jag hittar inte Twingly, Facebook-knappar etc, men det kommer väl imorgon antar jag ;-)

karlafg sa...

Jaha, jag borde ha kollat hur Blogger hanterar inskriven HTML-kod....