tisdag 10 april 2007

Coolaste fotbollsservicen på webben

Jag är måttligt intresserad av fotboll. Följer lagen i min närhet, men långt i från killen som har koll på varenda spelare i allsvenskan. Men eftersom jag gärna följer det mesta på webben kommer jag ha svårt att låta bli Tracabs supercoola fotbollstjänst . Lagom till fotbollsallsvenskan lanserar nämligen Tracab den hittills bästa fotbollstjänsten på nätet. Ingen tvekan. Med hjälp av positioneringsteknik kan vi som följer matchen på webben i realtid se hur bollen rör sig och hur spelarna springer (eller går). Vi kan också hela tiden se hur många meter spelarna springer och inom vilka zoner de rör sig på planen. Hur läckert som helst. Jag är grön av avund. Det är bara att säga grattis till Aftonbladet.se som kapat åt sig tekniken.

Uppdaterad 21.41: Jag snubblade just över en artikel i Resumé som handlar om just supertjänsten Tracab. Artikeln berättar bland annat att Aftonbladet äger rättigheterna till tjänsten den närmaste fyra åren och att Expressen tackade nej. Någon på Expressen borde se sig om efter ett annat jobb...

Inga kommentarer: